Amsterdam Open Data

Welkom op Amsterdamopendata.nl, de portal voor Open Data in Amsterdam. Op deze website vind je een catalogus van alle beschikbare Open Data in de regio Amsterdam, een overzicht van apps die op basis van deze data zijn ontwikkeld en heb je de mogelijkheid om je eigen idee in te sturen, te discussiëren over Open Data of meer te weten te komen over het Open Dataprogramma in de gemeente Amsterdam.


Bekijk de data  -  Meer over Open Data - Meer over het Open Data Programma

Meer over Amsterdam Open Data lezen »

Welke data zoekt u?

Datasets (laatst toegevoegd)

Zorg voor mensen met een beperking

GGD Amsterdam

Overzicht van zorgvoorzieningen voor mensen met een beperking, zoals gepubliceerd door GGD Amsterdam via de Open Datakaart.

Verslavingszorg

GGD Amsterdam

Overzicht van verslavingszorg en opvang voor verslaagden in Amsterdam, zoals gepubliceerd door GGD via de Open Datakaart.

Apps (laatst toegevoegd)

Actuele beschikbaarheid P+R parkeerplekken

Gemeente Amsterdam

Bekijk 'real-time' de beschikbaarheid en het aantal vrije parkeerplekken van de 7 P+R locaties van gemeente Amsterdam via http://www.amsterdam.nl/penr.

SmartCity Amsterdam

2CoolMonkeys

Bekijk de meest actuele cijfers overAmsterdam. Of het nu gaat over treinvertragingen, energieverbruik, twitterberichten of de actuele waterhoogtes? De Smart City App toont de laatste informatie via ee...

Nieuws & Evenementen

Code for NL zoekt fellows

Wil jij de overheid veranderen? En deel uitmaken van een internationaal netwerk van civic innovators? Code for NL zoekt getalenteerde en ondernemende ontwikkelaars om innovatieve diensten te ontwikkelen voor inwoners van Amsterdam en Eindhoven. Je werkt in een innovatief internationaal netwerk aan...
zien »

Deel jouw app op deze website!

App delen

Heb je een goed idee?

Idee toevoegen