Amsterdam Open Data

Welkom op Amsterdamopendata.nl, de portal voor Open Data in Amsterdam. Op deze website vind je een catalogus van alle beschikbare Open Data in de regio Amsterdam, een overzicht van apps die op basis van deze data zijn ontwikkeld en heb je de mogelijkheid om je eigen idee in te sturen, te discussiëren over Open Data of meer te weten te komen over het Open Dataprogramma in de gemeente Amsterdam.


Bekijk de data  -  Meer over Open Data - Meer over het Open Data Programma >>

Meer over Amsterdam Open Data lezen »

Welke data zoekt u?

Datasets (laatst toegevoegd)

Woningbouwplannen

Gemeente Amsterdam, Grond en Ontwikkeling

De woningbouwplannen worden bijgehouden in een databestand bij de afdeling Grond en Ontwikkeling van de Gemeente Amsterdam, zowel administratief als geografisch. De informatie is afkomstig van dive...

Amsterdam in cijfers 2015 - Cultuur en monumenten

Gemeente Amsterdam, Onderzoek, Informatie en Statistiek

Diverse cijfers van Onderzoek, Informatie en Statistiek over cultuur en monumenten in Amsterdam

Apps (laatst toegevoegd)

Actuele beschikbaarheid P+R parkeerplekken

Gemeente Amsterdam

Bekijk 'real-time' de beschikbaarheid en het aantal vrije parkeerplekken van de 7 P+R locaties van gemeente Amsterdam via http://www.amsterdam.nl/penr.

SmartCity Amsterdam

2CoolMonkeys

Bekijk de meest actuele cijfers overAmsterdam. Of het nu gaat over treinvertragingen, energieverbruik, twitterberichten of de actuele waterhoogtes? De Smart City App toont de laatste informatie via ee...

Nieuws & Evenementen

I amsterdam Museumn8 Hackathon

Amsterdam Marketing zoekt talent voor I amsterdam Museumnacht Hackathon. Doe op 7 november 2015 mee aan de 12-uur durende hackathon ter bevordering van spreiding in de stad.
zien »

Deel jouw app op deze website!

App delen

Heb je een goed idee?

Idee toevoegen